Tomaattikeitosta tuli viraalihitti – perheenisän kokkailuvideot ihastuttavat

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Addison Bounds on ihastuttanut TikTokissa kanavallaan, jossa hän julkaisee herkullisia reseptejä ja ruoanlaittovideoita. Videoilla hän esittelee millaisia ruokia hän loihtii vaimolleen ja pienen tyttärensä äidille vauva-arjen piristykseksi.

Boundsin videot ovat kaikki melko suosittuja, mutta yksi video on lähtenyt leviämään todella laajalle. Videolla mies tekee vaimolleen herkullisen tomaattikeiton, joka syödään grillattujen juustovoileipien kanssa.

Mies heittää uunipellin päälle pilkotut tomaatit, sipulia, basilikaa, suolaa ja oliiviöljyä. Valkosipulin hän on leikannut kahtia, minkä jälkeen hän kaataa sen päälle oliiviöljyä ja maustaa sen sormisuolalla. Valkosipuli päätyy myös uunipellille folioon käärittynä. Keiton ainekset paahtuvat uunissa ennen soseutusta.

Uunin jälkeen keiton ainekset kaadetaan pataan, jonne lisätään kasvislientä ja kermaa. Keitto soseutetaan ja sen annetaan vielä hetki porista liedellä kannen alla. Keitto tarjoillaan lopuksi grillatun juustovoileivän kanssa.

@cooking4wifey If this recipe doesn’t scream fall then idk what does #dinner #soup #tomato #wife #cravings ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show