Suomalaistaustainen supermalli hätkähdyttää – Elsa Hosk pikkuruisissa biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äitinsä puolelta suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai vuoden 2021 helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Elsa Hosk on tunnettu mallivartalostaan, joka onkin poikinut tähdelle runsaasti mallintöitä hänen palattuaan lyhyeltä äitiyslomaltaan takaisin kameran eteen. Tällä kertaa tähti poseerasi kuitenkin omalle kameralleen ja julkaisi näyttäviä biksukuvia hänen Instagram-seuraajiensa iloksi.

Elsa Hosk poseeraa upeissa kuvissaan keltaisissa biksuissa, joissa on kirkkaan pinkkejä kukkia. 34-vuotias Hosk esittelee kuvissa vartaloaan joka kuvakulmasta ja perustelee kuvasarjallaan kauniisti sen, minkä vuoksi brändit haluavat hänet uimapukumallikseen.