Breaking Bad -hahmo palaa yllättävissä merkeissä – mainostaa tortillasipsejä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Bryan Cranston palaa Breaking Bad -sarjan Walter Whiten rooliin yllättävässä yhteydessä. Hahmo esiintyy mainoksessa, joka tullaan esittämään Yhdysvaltojen televisiossa Super Bowl -urheilutapahtuman yhteydessä.

Mainoksesta saatiin esimakua Cranstonin Instagram-tilillä. Hänen jakamassaan kuvassa Walter White seisoo aavikolla ikonisessa Heisenberg-hatussaan pussillinen Lay’s PopCorners -sipsejä kädessään. Varsinainen mainos julkaistaan 12. helmikuuta 2023.

Super Bowlin eli amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan mestaruusottelun mainospaikat ovat Yhdysvalloissa erittäin haluttuja niiden huimista hinnoista huolimatta. Urheilutapahtuman mainostauoilla on totuttu näkemään isolla rahalla tehtyjä ja kuuluisuuksien tähdittämiä mainoksia. Cranston palasi kuuluisaan rooliinsa myös viime vuonna Better Call Saul -sarjan viimeisellä tuotantokaudella.