Ellie Goulding katkaisi siivet huhulta – ei pettänyt Ed Sheerania Niall Horanin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Ellie Goulding on kiistänyt koskaan pettäneensä entistä seurustelukumppaniaan Ed Sheerania Niall Horanin kanssa. Sitkeän huhun mukaan 36-vuotiaan laulajan uskottiin olleen suhteessa poptähti Ed Sheeranin kanssa vuonna 2013. Samaan aikaan uutisoitiin, että hän seurusteli myös entisen One Direction -jäsenen Niall Horanin kanssa.

Ellie Goulding korjasi huhuja TikTokissa. Nainen tanssii videolla Harry Stylesin hittikappaleen As It Was tahdissa, ja eräs seuraaja kirjoitti: ”En voi uskoa, että petit Ediä Niallin kanssa”.

– Tämä ei ole totta!!!!, Goulding kommentoi.

Laulaja nähtiin pitävän Niallin kädestä Video Music Awards -tapahtumassa, ja hän kertoi tuolloin olleen useissa suhteissa. Hänen mukaansa hän oli Niallin kanssa ainoastaan ystävä, eikä kädestä pitäminen tarkoita automaattisesti seurustelua. Vain kuukausi sen jälkeen Ed kommentoi, että ihmiset eivät yleensä pidä kädestä, jos he ovat vain ystäviä, ja väitti, että hänen ja Ellien välillä oli alun perin sutinaa.

@elliegoulding

Quick boob check then we’re birthday groovin 🤣🖤

♬ As It Was – PREP