Näin saat kananmunan kuoren irtoamaan lähes kokonaisena – tarvitset vain ruokasoodaa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kananmunan keittäminen on melko yksinkertaista. Kananmuna lasketaan varovasti kiehuvaan veteen ja annetaan sen valmistua haluttuun kypsyyteen. Kun haluttu minuuttimäärä on täynnä, kananmunan päälle kaadetaan kylmää vettä, mikä auttaa kuorta irtoamaan helpommin.

Nyt australialainen huippumalli Simone Holtznagel on kertonut hänen oman niksinsä siihen miten kananmunan kuoren saa irtoamaan naurettavan helposti. 29-vuotiaan kaunottaren mukaan hänen salaisuutensa löytyy ruokasoodasta.

Kypsä kananmuna laitetaan astiaan, jossa on vettä ja noin ruokalusikallinen ruokasoodaa. Pienen hetken kuluttua kananmuna otetaan seoksesta pois ja on valmis kuorittavaksi. Daily Mail -sivuston mukaan ruokasooda pehmittää kuoren rakennetta niin, että kananmunan kuori lähtee irtoamaan lähes yhtenä kappaleena kananmunan päältä.