Jukka Hilden juontaa uutta realitysarjaa – sometähtien selviytymistaidot koetuksella Thaimaassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Duudsoneista tuttu Jukka Hilden juontaa tammikuussa alkavaa uutta realitysarjaa Good Luck Guys. Siinä seurataan kuuden vaikuttajaduon seikkailuja Thaimaan kultarannoilla ja viidakossa kaukana ylellisyyksistä. Kilpakaksikoiden selviytymistaidot joutuvat koetukselle ja matkapuhelinkielto raastaa hermoja.

Ohjelmassa kilpailemassa ovat Muhamed Osmanovic ja Sofia Tuomola, Linda Danakas ja Sergey Hilman, Mathilda Westerberg ja Mikael Renwall, Abdirahman Keinaan ja Ibrahim Manza, Kira Nissinen ja Sara Janhunen sekä Ilona Ylikorpi ja Patrick Tamminen. Heidät laitetaan osallistumaan pareittain dynamiikkaa ja kommunikaatiotaitoja vaativiin tehtäviin, palkintona leirielämästä siedettävämpää tekeviä etuja.

Parit joutuvat yksi kerrallaan jättämään kilpailun, kunnes jäljellä on vain yksi 30 000 euron voittopotin keräävä duo. Realitykilpailu perustuu ranskalaiseen formaattiin. Good Luck Guys ilmestyy Suomessa Prime Video -palvelun valikoimiin 20. tammikuuta 2023.