Khloe Kardashian nauttii sinkkuelämästään: ”Saatan antaa numeroni tarjoilijalle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin perheenjäsenet ovat tulleet monille hyvin tutuiksi heidän suositun realityohjelmansa myötä. Silti he onnistuvat edelleen yllättämään ihmisiä tekemällä paljastuksia, jotka kertovat heidän luonteistaan ja elämäntavoistaan.

Nyt Vogue on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Kim, Khloe ja Kourtney Kardashian sekä Kris, Kendall ja Kylie Jenner. Naiset on kutsuttu osallistumaan leikkimieliseen peliin, jossa heidän pitää paljastaa asioita itsestään ja toisistaan.

Leikin aikana esimerkiksi Khloe Kardashian sinkkunaisena paljastaa, että hän on perheestään se, joka todennäköisimmin antaa numeronsa söpölle tarjoilijalle. Kris ja Kourtney saivat pieniä syytöksiä muiden tyylien varastamisesta ja Kylien kohdalla paljastettiin, että hän peruu aina sovitut suunnitelmat viimetipassa.