Kirjapaljastus: Prinssi William syytti Harryn terapeuttia aivopesusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi William syytti prinssi Harryn terapeuttia aivopesusta. Harry kertoo asiasta uudessa muistelmateoksessaan nimeltä Spare. Sussexin herttua kirjoittaa, että hänen vanhempi veljensä otti yhteyttä vuoden 2019 Well Child Awards -palkinnon jälkeen ja kyseenalaisti hänen mielentilansa.

Prinssi William oli nähnyt Harryn televisiossa. Pian tämän jälkeen prinssi kysyi veljeltään, oliko terapeutti aivopessyt hänet. Keskustelu herätti 72 tuntia kestäneen riidan ja Harry jopa kehotti Williamia liittymään mukaansa johonkin hänen terapiaistuntoonsa todistaakseen, ettei mitään synkkää ollut meneillään.

– Hän sanoi, etten voi hyvin. Hän sanoi jälleen kerran, että tarvitsen apua. Muistutin häntä, että kävin terapiassa. Itse asiassa hän oli hiljattain jopa kertonut minulle haluavansa seurata minua terapiaistuntoon, koska hän epäili, että minua aivopestään, Harry kirjoitti.

Harry kutsui veljensä istuntoon mukaan, koska uskoi sen tekevän hyvää heille. Walesin prinssi kieltäytyi.

– Kuukausien terapian jälkeen ja työskenneltyäni kovasti tullakseni tietoisemmaksi ja itsenäisemmäksi, olin yhtäkkiä tuntematon isoveljelleni. Hän ei voinut enää suhtautua minuun kuten ennen – saati sietää minua.