Sylvie Meisiltä paljonpuhuvat rantakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu juontaja, malli ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut taas käyttöön alkuperäisen sukunimensä.

Nyt Sylvie on julkaissut upeita kuvia aurinkolomaltaan, joka suuntautui tällä kertaa valtameren keskellä sijaitsevalle Malediivien paratiisikohteelle. Siellä Sylvie esitteli täydellistä vartaloaan kameran edessä ja tarjosi seuraajilleen upeita kuvia.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.