Cheekin paluusta tarjottu kaksi miljoonaa euroa: ”Ihan hyvä summa tietenkin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jare Tiihonen lopetti hiphop-uransa räppäri Cheekinä vuonna 2018. Koska Cheek oli yksi Suomen menestyksekkäimmistä artisteista 2010-luvulla, on häntä luonnollisesti kosiskeltu palaamaan keikkalavoille. Nyt Tiihonen on paljastanut Taakka-podcastissa, minkälaisia summia paluusta olisi tarjottu.

– Yhdestä keikasta on tarjottu kaksi miljoonaa. Se on ihan hyvä summa tietenkin, jos mieli tekisi, Tiihonen paljasti Tuomas Kauhasen ja Kari ”Brädi” Härkösen juontamassa podcastissa.

Artisti ei avannut tarkemmin minkälaisesta sopimuksesta olisi ollut kyse, mutta epäilee järjestäjällä olleen mielessään iso keikkapaikka. Tiihonen kuitenkin kieltäytyi rahakkaasta sopimuksesta. Hänen mukaansa lopettamispäätöksen pyörtäminen ei käynyt edes mielessä.

Aivan kokonaan Cheek ei ole kadonnut suomalaisesta musiikkiskenestä. Artisti teki spoken word -tyylisen intron räppäri Costin tuoreella levylle. Sexmanen tuoreen albumin Äärirajoille II -kappaleessa kuullaan puolestaan sample Cheekin Äärirajoille-kappaleesta.