Jenna Jameson lupaa vuodelle 2023: ”Enemmän tatuointeja, tummat hiukset ja uusi rakkaus”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson on ilmeisesti eronnut ja sinkku. Hän ei ole tiedottanut asiasta virallisesti, mutta naisen Instagramin profiilia selatessa ei oikeastaan voi tulla toiseen johtopäätökseen. Hän on lähentynyt viime vuoden lopulla floridalaisen julkkiskampaaja ja sometähti Jessi Lawlessin kanssa.

Tavallista perhe-elämää miehensä ja tyttärensä kanssa Havaijin pääkaupunki Honolulussa viettänyt nainen oli viime vuonna vakavasti sairas. Nyt hän näyttää olevan elämänsä voimissaan ja valmis uuteen vuoteen. Jenna Jameson kirjoittaa Instagramiin, että hänen tavoitteenaan on tänä vuonna ottaa lisää tatuointeja, värjätä hiuksensa tummaksi ja rakastua uudelleen.

Jenna Jameson on herättänyt fanien keskuudessa kummastusta hänen henkilökohtaisesta elämästään. Tiedossa ei ole, minkälainen naisen suhde on nykyään israelilaisen liikemies Lior Bittonin kanssa. Mies ja pariskunnan viisivuotias tytär asuvat nykyään Los Angelesissa. Jameson asuu edelleen Havaijilla, mutta on päivittänyt runsaasti kuulumisia viime aikoina myös Las Vegasista. Toivottavasti nainen on tavannut myös lastaan.