Billie Eilish ei kurvejaan piilottele – somekuvat fanien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish on seurustellut jo jonkin aikaa muusikko Jesse Rutherfordin kanssa. Fanien mielestä Eilish vahvisti asian äskettäin sosiaalisessa mediassa. Monien muiden tavoin myös Billie tekee bisnestä nimellään ja brändillään. Viie aikoina Billie on poseerannut selvästi aikaisempaa rohkeammissa kuvissa.

Nyt Eilish nähdään esittelemässä itseään ja vartaloaan näyttävissä kuvissa, jotka ovat taatusti ainakin hänen miespuolisten faniensa mieleen. Eilishin silmät vangitsevat varmasti jokaisen, mutta kuvakulmien ansiosta myös poptähden muut ruumiinosat saavat huomiota.

Eilish julkaisi äskettäin Instagramissa hänen ja Rutherfodin yhteiskuvia. Suhde on herättänyt kohua pariskunnan ikäeron vuoksi, sillä Eilish on 20-vuotias ja Rutherford 31-vuotias. Muusikkopari vaikutti vitsailevan ikäerosta aiheutuneen keskustelun kustannuksella. Kuvissa Rutherford nähtiin nimittäin pukeutuneena vanhukseksi ja Eilish lapseksi. Rutherford tunnetaan rockyhtye The Neighborhoodin laulajana ja sooloartistina.