Claudia Romanin paljaat pakarat täyttivät somekuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas italialainen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Nykyisin Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Tällä kertaa Claudia on ikuistettu sosiaalisen median kuvaan, jonka kuvakulma on valittu vähintäänkin mielenkiintoisesti. Hänen paljaat pakaransa täyttävät nimittäin lähes koko somekuvan. Romanille ominaisen Miami Beachin sijaan kuvat on tällä kertaa ikuistettu Bahamalla luksuskohteessa.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.