Hupsista! Poika työnsi kuumemittarin sukuelimeensä – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen poika tarvitsi lääkärinhoitoa työnnettyään kuumemittarin sukuelimeensä sisälle. Mittari piti lopulta poistaa pojan sisältä leikkauksella. Tämän tapahtumaketjun 12-vuotias poika tuntee varmasti nahoissaan vielä pitkään.

Kiinalainen lapsi työnsi kuumemittarin sisäänsä ja hänet jouduttiin viemään sairaalaan kovan kivun saattelemana. Röntgenkuvat paljastivat, että lämpömittari oli työnnetty niin pitkälle pojan virtsateihin, että se oli mennyt virtsarakkoon saakka. Leikkaus onnistui, mutta lääkärit eivät paljastaneet jäikö pojalle pitkäaikaisia komplikaatioita.

Jos olemme jotain oppineet vuosien varrella Staran julkaisemista artikkeleista, niin sen, että ”Älä työnnä vierasesineitä vartaloosi”. Olemme kirjoittaneet lukuisia artikkeleja siitä, kuinka kirurgit ovat joutuneet poistamaan hyppynaruja, kaloja, pulloja ja jopa vibraattoreita ihmisten vartaloista, kun he ovat työntäneet ne epähuomiossa liian syvälle takapuoleensa tai sukuelimeensä.