Mila Kunis paljasti miksei ole somessa – voitko samaistua?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis on amerikkalainen näyttelijä, joka tuli jo uransa alkuvaiheilla tunnetuksi huippusuositusta 70’s Show -sarjasta. Sarjan päättymisen jälkeen nainen on tehnyt rooleja lähinnä elokuvien puolella.

Mila Kunis on naimisissa näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa ja heillä on yhdessä kaksi lasta, kahdeksanvuotias Wyatt ja kuusivuotias Dimitri. Varmasti monia kiinnostaisi seurata hauskan pariskunnan perhe-elämää, mutta se ei kuitenkaan ole helppoa, koska Mila Kunis ei käytä lainkaan sosiaalisen median sovelluksia kuten Instagramia, TikTokia tai Twitteriä.

Mila Kunis oli Kelly Clarksonin vieraana The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa. Naiset puhuivat lapsista ja perhe-elämästään. Haastattelun aikana Mila Kunis kertoi, että hän ei käytä lainkaan sosiaalista mediaa. Nainen ei lähtenyt käyttämään sovelluksia kun ne olivat uusia, minkä jälkeen hän koki pudonneensa kelkasta. Sen jälkeen tähti ei enää viitsinyt tutustua koko asiaan.

Mila Kunis on ollut tyytyväinen tekemäänsä päätökseen. Hän kokee, että olisi luultavasti ollut sovelluksissa liian rehellinen ja saanut paljon mielipiteistään vihaa niskaansa. Hän ei pidä sosiaalisessa mediassa ja internetissä siitä, että vahingon tehdessään kyseinen virhe tulee ikuisesti olemaan kaikkien löydettävissä ja kommentoitavissa.