Näin Kate Moss pitää ihonsa nuorekkaana – oppi omalta tyttäreltään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Legendaarinen huippumalli Kate Moss on tunnettu bilettäjä, joka on jaksanut juhlia jatkoilla aina aamuun saakka. Aktiivisten mallivuosien jäätyä taakse nainen on kuitenkin muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan.

Kate Moss on alkanut elämään rauhallisemmin viime vuosien aikana. Nyt 48-vuotias supermalli on esitellyt hänen tämänhetkisen kauneusrutiininsa Voguen julkaisemalla videolla. Kate Moss kertoo oppineensa monia ihonhoitoniksejä omalta tyttäreltään Lilalta, joka tietää paljon kauneudesta ja meikkaamisesta. Lila on painostanut äitinsä käyttämään muun muassa aurinkorasvaa päivittäin.

Kate Moss on jättänyt alkoholin elämästään ja elänyt absolutistina jo noin neljä vuotta. Aiemmin naiselle oli annettu lempinimeksi tankki, joka tuli siitä, että malli pystyi juomaan käsittämättömän määrän alkoholia. Nykyään nainen viettää rentoa ja rauhallista elämää katsomalla Netflixiä ja harrastamalla joogaa ja meditointia.