Behm pukeutui videollaan isoäitinsä hääpukuun: ”Tiesin heti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Rita Behm ja kirjailija Miki Liukkonen ovat vieneet viime vuonna suhteensa seuraavalle tasolle. Asia kävi ilmi Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa, jossa haastattelussa olleen Liukkosen nimettömässä sormessa kimalteli sormus. Pariskunta ei kuitenkaan ole vielä mennyt naimisiin vaikka Behmin uudella videolla hääpuku vilahtaakin.

Rita Behm on julkaisemassa uuden Sata vuotta -nimeä kantavan singlen perjantaina 13. tammikuuta. Romanttisen kappaleen kertosäkeessä lauletaan siitä miten oman rakkaan kädestä halutaan pitää kiinni vähintään sata vuotta ja mielellään vielä pidempäänkin.

Rita Behm on muistutellut tulevasta julkaisusta fanejaan kappaleeseen kuvatulla videolla. Videolla Behmillä on valkoinen hääpuku yllään.

– Mulla on videolla mun isoäitini hääpuku 60-luvulta. Tiesin heti, että se kuuluu tähän, Behm kuvaili kuvatekstissään hetkeä, jolloin hän sai puvun käsiinsä.