Kadonnut matkalaukku löytyi neljä vuotta myöhemmin Hondurasista

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosien ajan kadoksissa olleiden matkatavaroiden löytyminen voi olla epätodennäköistä, mutta toivosta ei kannata luopua. Eräs Yhdysvaltalaisnainen sai hämmästyksekseen takaisin neljä vuotta aiemmin kadonnen matkalaukkunsa.

April Gavin kertoo TikTokissa olleensa työmatkalla Oregonista Chicagoon vuonna 2018, kun lentyhtiö hukkasi hänen matkalaukkunsa. Neljä kuukautta myöhemmin United Airlines ilmoitti laukun kohtalon olevan mysteeri. Hänelle korvattiin osa kadonneista matkatavaroista.

Gavin sai tammikuussa 2023 odottamattoman puhelun. Hänen matkalaukunsa oli ilmestynyt Texasin Houstonissa sijaitsevalle lentoasemalle. Vielä yllättävämpää oli se, että matkalaukku oli saapunut sinne Väli-Amerikassa sijaitsevasta Hondurasista.

Laukku oli hieman vahingoittunut ja kulunut, mutta sen sisältö oli tallella. Gavinin mukaan lentoyhtiö oli kertonut, ettei laukun matkatavarakuitti oltu skannattu kunnolla. Siksi sen jäljittäminen ei onnistunut.

@aprildgavin Thanks for excitment United Airlines! #LostLuggageReturned ♬ original sound – AprilDGavin

@aprildgavin

♬ original sound – AprilDGavin