Lentoemäntä teki julkkispaljastuksia: ”Supermalli ei syö lennoilla mitään”

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kat Kamalani -niminen Havaijilla asuva perheenäiti on toiminut aiemmin kuusi vuotta lentoemäntänä Delta Air Lines -lentoyhtiöllä. Nainen on kokenut monenlaista lennoilla ja ollut töissä myös useilla lentomatkoilla kuuluisten supertähtien kanssa.

Kat Kamalani on paljastanut Daily Mail -sivuston mukaan miten esimerkiksi Kim Kardashianilla on tapana lennoilla mennä aina vessaan ilman kenkiä. Tämä tieto on ällöttänyt monia, koska lentokoneiden vessat kuhisevat erilaisia bakteereja.

Nainen paljasti, että eräällä hänen lennollaan oli myös huippumalli Rosie Huntington-Whiteley. Nainen ei ollut syönyt mitään koko seitsemän tunnin lentomatkan aikana ja vettäkin hän oli hörppinyt vain mukana tuomastaan lähdevesipullosta. Malli oli kuitenkin näyttänyt kuvankauniilta, tuoksunut uskomattoman hyvältä ja ollut todella ystävällinen lentohenkilökunnalle.