Sydney Sweeney juo vain vettä: ”Asetin itselleni haasteen jo lapsena”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Sydney Sweeney tunnetaan parhaiten hänen Cassie-roolistaan suositussa Euphoria-nuortensarjassa. Sweeney on aina näyttävä näky punaisella matolla. Nyt hän on kertonut huolehtivansa itsestään juomalla runsaasti vettä.

Sydney Sweeney kertoi GQ-sivuston videohaastattelussa, että hän juo päivän aikana noin neljästä kuuteen pullollista vettä. Se onkin ainut juoma, jota hän ylipäätään juo. 25-vuotias nainen paljasti, että hän ei juo ikinä mitään muuta kuin vettä.

Tähti kertoi syövänsä niin paljon sokeria karkkien muodossa, minkä vuoksi hän haluaa pysytellä vain veden juomisessa. Hän kertoi myös lapsena sanoneensa joskus ääneen, että hän juo vain ja ainoastaan vettä. Asian ääneen sanomisen jälkeen hän on pitänyt tätä ikään kuin omana haasteenaan, jota hän on toteuttanut lapsesta saakka.