Uskomatonta! Sisarvaimo Meri Brown elättelee sittenkin toivoa Kodyn suhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Meri Brown, jonka kanssa liitto kesti 32 vuotta. Kody ilmoitti äsken, että antaa Merin mennä elämässään eteenpäin ilman heidän liittoaan.

Tieto tuli Meri Brownille tavallaan yllätyksenä, vaikkakin Sisarvaimot-sarjan fanit ovat nähneet jo vuosien ajan, että pariskunnan suhde ei ole romanttinen. Onko Meri Brown nyt päättänyt vihdoinkin jättää Kodyn taakseen ja jatkaa elämäänsä?

– En tiedä. Kody on tehnyt päätöksensä. Aika näyttää miten minun käy. Ihmiset voivat muuttua. En tiedä, mitä teen, Meri Brown sanoo suoraan ja vaikuttaa siltä, että hän edelleen elättelee toivoa yhteenpaluusta.

– En usko, että Kody tajuaa mitä menettää minussa. Olisihan hän varmasti jo ymmärtänyt sen tähän päivään mennessä jos olisi ymmärtääkseen. Ehkä hän ei edes halua ymmärtää, Meri myöntää.

– Nyt on minun vuoro tehdä päätökseni siitä, jäänkö odottamaan. Hän on päätöksensä jo tehnyt. Eli mitä tapahtuu seuraavaksi?, hän pohdiskelee.

Nyt hänellä on enää yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista.