Vicky Pattison upeassa sänkykuvassa – poseerasi lisäksi lehmänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitysarja Jersey Shore sai Britanniassa kopion nimeltä Geordie Shore. Sarjan tähtenä tunnetuksi tullut Vicky Pattison on sarjan kuvaamisen jälkeen jäänyt kuuluisuuteen näyttävien somekuvien ja satunnaisten televisioesiintymisien kautta.

Nyt Pattison on esitellyt itseään alusvaatteisiin pukeutuneena somessa, sillä hän keikistelee upeassa otoksessa sängyllä. Samassa kuvasarjassa hänet nähdään myös osoittamassa mieltään lehmäksi pukeutuneena.

Realitykaunotar Vicky Pattison kertoi taannoin, että hänellä on menossa elämäntapamuutos. Viime aikoina naisen julkaisut ovat kuitenkin keskittyneet lähinnä kehopositiivisuuteen ja hyvinvointiin laihtumisen tavoittelemisen sijaan. Kaunotar kertoo viimein hyväksyneensä sen miltä hän näyttää ja minkä kokoinen hän on tällä hetkellä. Pattison ei jaksa enää päivääkään laskea ruokansa kaloreita ja hän on hyväksynyt sen, että hän ei tule enää koskaan olemaan kokoa 34.