DJ-sensaatio Martin Garrix lomailee Levillä: ”Revontulia metsästämässä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollantilainen DJ-sensaatio Martin Garrix on matkustanut todella tiivistahtisen keikkaputken jälkeen rentoutumaan Suomen Lappiin. Animals-hitillään kymmenen vuotta sitten megasuosioon singahtanut maailmantähti on nauttinut Pohjois-Suomen luonnosta maagisesta tunnelmasta. Hän on parhaillaan Levin laskettelukeskuksessa.

DJ-tähti esiintyi peräti 113 kertaa viimeisen vuoden aikana. Muutama päivä sitten hän julkaisi kuvia Thaimaasta, mutta nyt maisemat ovat muuttuneet. Mies vieraili ennen Lapin lomaa illallisella Helsingin BasBas-ravintolassa. Hän on päivittänyt tunnelmia Suomen reissulta sosiaaliseen mediaan.

– Revontulia metsästämässä, Martin Garrix kirjoittaa upeaan valokuvaan Instagramissa.

– Uskomatonta, ihailee eräs faneista upeaa Suomen Lapin kuvaa.

– Näyttää aivan ulkoavaruudelta, mykistyy toinen.

– Näyttää eeppiseltä!, ihailee kolmas.

Neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu Martin Garrix on ensi kesän Weekend Festivalin pääesiintyjä. Hänen hitteihinsä kuuluvat muun muassa Scared to Be Lonely feat. Dua Lipa ja In the Name of Love feat. Bebe Rexha.

Alankomaalaisen 26-vuotiaan ura lähti liikkeelle superkuuluisan Tiëston innoittamana. Hän näki miehen soittaneen musiikkia Ateenan olympialaisissa vuonna 2004, ja päätti myös itse ryhtyä samalle uralle. Hän on harrastanut musiikkia neljävuotiaasta asti. Oppi ei ole mennyt vikaan ja hän valmistui sittemmin The Herman Brood Academy -koulusta musiikkituottajaksi.