Prinssi Harryn ja Meghanin rakkaus roihahti ensimmäisen kerran hotellissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Prinssi Harry ja Meghan Markle tapailivat salaa vuonna 2016. He sopivat treffit lontoolaiseen hotelliin kesällä 2016. Tämä oli hetki, kun kaksikko harrasti ensimmäisen kerran seksiä keskenään.

Meghan Markle oli kehoittanut Harrya saapumaan hotelliin takaovesta ja tavarahissiä käyttäen. Nainen tempaisi prinssin nopeasti huoneeseensa. Kukaan ei saanut tietää kaksikon puuhista. Harry muistelee tapahtumia tuoreessa elämäkertateoksessaan.

– Hän veti minut sisään huoneeseen, kiitti ystäväänsä yhdellä sujuvalla liikkeellä ja löi sitten oven nopeasti kiinni ennen kuin kukaan näki meitä. Haluaisin sanoa, että ripustimme ”Älä häiritse” -kyltin oveen. Mutta en usko, että siihen oli aikaa, Harry paljastaa.

Mies vietti intohimoisen yön Meghan Marklen kanssa. Aamulla hän joutui piilottelemaan lakanoiden alla, kun hotellin varajohtaja toi näyttelijälle henkilökohtaisesti aamupalaa huoneeseen. Harry kertoo, että hänen happensa oli loppumaisillaan lakanoiden alla piilotellessa, The Sun kertaa.