Seiska: Mariska iski jälleen varatun miehen – kommentoi kohua somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Mariskalla on historiaa varattujen miesten vikittelemisessä. Nainen löi aiemmin hynttyyt yhteen perheellisen miehen kanssa. Suhde ei kuitenkaan kestänyt ja mies muutti vuoden erossa olemisen jälkeen takaisin oman vaimonsa luokse. Nyt Mariska on iskenyt uuden ukkomiehen rinnalleen.

Seiska kertoo, että Vain elämää -sarjan 11. kaudella keväällä 2020 mukana ollut laulajatar seurustelee nykyään Nelosen musiikkijohtajana työskentelevän Mikko Koivusipilän kanssa. Suhde on jatkunut jo pitkään. Mikko oli vaimonsa kanssa kymmenen vuotta yhdessä ennen Mariskan pelmahtamista kuvioihin.

– Mariska ja Nelosen musiikkijohtajana työskentelevä Mikko työstivät koko viime vuoden levyä yhdessä, joten vain he itse tietävät, koska lempi leimahti, Seiskalle kerrottiin.

Mariska on kommentoinut juttua sosiaalisessa mediassa omalla Instagram-tilillään. Hänellä on kuvassa Suomi-pipo ja karvainen tekoturkis. Nainen kiistää juorulehden väitteet varattujen miesten kanssa asumisesta, eikä hänen suhteissaan ole kertomansa mukaan draamaa tai mitään salaista.

– Moi Seiska. Halusin vaa kertoo että mulla on ihan sellane normaali suhde ilman salaa tai draamaa enkä oo ikinä asunu varattujen kaa.