Seiska: Aikuisviihdetähti Sandra Bay lähentynyt Stefan Thermanin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohuliikemies Stefan Therman on haki syksyllä apua päihderiippuvuuteensa. Miehen kerrotaan retkahtaneen, kun hänen hyvä ystävänsä menehtyi Puotilassa tapahtuneessa ammuskelussa. Uhri oli myös suomalaisen aikuisviihdetähti Sandra Bayn ystävä, joten yllättäen menetys lähensi Thermania ja Bayta.

Seiska-lehti tietää kertoa, että kaksikko on hyviä ystäviä. Hän ei myönnä heidän välillään romanttisia tunteita, mutta kertoo olevansa hyvä ystävä Stefun kanssa nykyään. Naisella ei olisi omien sanojensa mukaan edes aikaa seurustelulle.

– Olemme tutustuneet yhteisen ystävän menehtymisen myötä. Stefu on minulle uusi tuttavuus. Olemme hyviä ystäviä, Sandra kertoi.

Stefan Therman on tullut viime vuosina tunnetuksi skandaaliotsikoista, joihin liittyy päihteitä, väkivaltaa ja draamaa muun muassa entisen tyttöystäbänsä Sofia Belorfin kanssa. Pariskunta erosi ja Therman ryhtyi hakemaan itselleen apua. Minnesota-hoito on ollut myös muiden päihdriippuvuuksista kärsineiden suomalaisten julkkisten suosiossa. Mallissa keskitytään ihmisten omiin voimavaroihin.