Shakiran miehellä oli pitkä salasuhde ennen eroa – videotodiste vuodelta 2021

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Shakira erosi viime vuonna huippujalkapalloilija Gerard Piquésta yli kymmenen vuoden suhteen jälkeen. Suhde päättyi uskottomuuteen. Nyt julkisuuteen on levinnyt video, jolla nähdään Gerard Piquén salarakas Clara Chia Marti vilahtamassa perheen kodissa Barcelonassa. Shakira oli videon kuvaamisen aikaan ulkomailla heidän kahden lapsensa kanssa.

Video on kuvattu 10 kuukautta ennen Shakiran ja Gerard Piquén eroa. Laulaja sai lopulta miehensä kiinni itse teosta. Piqué muutti myöhemmin perheensä Espanjan kodista Barcelonassa sijaitsevaan poikamiesboksiinsa. Shakira on ollut todella järkyttynyt tapahtumista, PageSix raportoi.

Jalkapalloilijamiehen kataluus on ollut selvää jo pitkään. Shakira on kertonut aiemmin myös Elle-lehdelle, että hänen isänsä kaatui kohtalokkaasti ja joutui teho-osastolle kesällä samaan aikaan, kun hänen miehensä Gerard Piqué jäi kiinni uskottomuudesta.

Jalkapalloilijaa ei perheen hajoaminen tai pitkän suhteen päättyminen haitannut. Hän virallisti suhteensa pian eron jälkeen 23-vuotiaan salarakkaansa Clara Chia Martin kanssa.