Video paljastaa – tältä pilkkiminen näyttää jään alapuolelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pilkkiminen on talvisin suosittu harrastus niin Suomessa kuin muissakin pohjoisissa maissa. Jos olet koskaan pohtinut miltä pilkkiminen näyttää kalojen perspektiivistä, on kysymykseen nyt tarjolla vastaus.

Youtuben kalastuaiheisen T Fish -kanavan tuoreella videolla suunnataan pilkkimään Yhdysvaltojen Wisconsinin Swamp Pondiin. Pilkkimistä seurataan alkuun perinteisellä tavalla kameran seuratessa touhua kuivalla maalla. Loppupuolella veden alle lasketan MarCum Pursuit HD -kamera.

Video osoittaa, etteivät kalat tartu syöttiin niin helposti kuin voisi kuvitella. Osa vain ohittaa syötin tai päästää siitä irti todettuaan jonkin olevan pielessä. Pilkkimistä päästään videolla seuraamaan vedenalaisesta näkökulmasta noin kahdeksan minuutin kohdalla.