Kanye West meni yhtäkkiä uusiin naimisiin – näin Kim Kardashian reagoi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin kerrotaan menneen naimisiin australialaisen suunnittelija Bianca Censorin kanssa vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänen avioeronsa Kim Kardashianin kanssa saatiin viimeisteltyä. Avioliitto tuli yllätyksenä kaikille. Vihkitodistusta ei ole vielä virallistettu, mutta pariskunnalla oli jo hääseremonia.

LinkedIn-sivunsa mukaan Censori toimii tällä hetkellä räppärin Yeezy-vaatebrändin suunnittelupäällikkönä. Hän aloitti yrityksen palveluksessa marraskuussa 2020. West ja Censori on nähty yhdessä ympäri Los Angelesia, mutta räppäri vihjasi heidän romanssistaan ensimmäisen kerran arkkitehdin kanssa jo joulukuussa.Pariskunta vietti häämatkaansa Amangirin luksuslomakohteessa Canyon Pointissa Utahissa, Yhdysvalloissa.

Aiemmin tällä viikolla TMZ huomasi pariskunnan nauttineen ateriasta Waldorf Astoriassa Beverly Hillsissä. Westin ja Kardashianin sovintoratkaisun mukaan ex-puolisot jakavat neljän pienen lapsensa huoltajuuden ja räppäri joutuu maksamaan 200.000 dollaria kuukaudessa elatusapua Kardashians-tähdelle. West ja Kardashian menivät naimisiin toukokuussa 2014 ja erosivat vuoden 2020 lopussa. Helmikuussa 2021 Kardashian haki avioeroa.

Kim Kardashian julkaisi hetkellisesti Instagramiin kryptisen viestin, jossa hän kertoi olevansa tarkoituksella hiljainen. Hänellä on omien sanojensa mukaan paljon tekemistä tällä hetkellä. Hän kirjoitti avioliittouutisten jälkeen myös nettiin, että mustasta lampaasta tulee yleensä ajan myötä vuohi. Ihmiset uskovat, että hänen tekstinsä liittyvät yksinomaan Kanye Westiin, E! News uutisoi.