Pokemonin viralliselle TikTok-tilille päätyi härski laulu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pokemonin kaikenikäisille tarkoitetulla viralliselle TikTok-tilille ilmestyi taannoin yllättävä video. Päällisin puolin harmittoman näköisen videon taustalla soi kirosanojen täyteinen huumorikappale.

Videolla Pokemon-hahmo Pikachu nähdään tanssimassa iloisesti Lucario-patsaan ympärillä. Taustalla soi If You’re Happuy and You Know if Clap Your Hands, eli Jos sull lysti on nin kätes yhteen lyö -laulu. Koko perheelle sopivan laulun sijaan kyseessä oli Andy Arthur Smithin luoma, kirosanoilla sävytetty versio.

Video julkaistiin Kotaku-sivuston mukaan Pokemonin japanilaisella TikTok-tilillä. On siis mahdollista, että kappale päätyi vahingossa videolle kielimuurin vuoksi. Video poistettiin nopeasti sen herätettyä ensin hämmennystä sosiaalisessa mediassa.