Shania Twain ystävystyi Harry Stylesin kanssa – yksi tapaus lähensi supertähtiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Shania Twain on tehnyt uraa jo 1990-luvun alusta lähtien. Helmikuussa country-popin tunnettuihin nimiin kuuluva tähti julkaisee kuudennen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Queen of me.

Shania Twain yllätti Coachella-kävijät toden teolla kun hän ilmestyi lavalle Harry Stylesin keikan aikana ja esiintyi hänen kanssaan. Nyt 57-vuotias nainen on kertonut The Late Show with Stephen Colbert -haastattelussa, että hän on ollut jo vuosien ajan ystäviä Harry Stylesin kanssa ja he viestittelevät toisilleen säännöllisesti.

Shania Twainin ja Harry Stylesin ystävyys oli alkanut siitä kun Twain oli Stylesin konsertin jälkeen mennyt takahuoneeseen tervehtimään juuri soolouransa aloittanutta tähteä. Parivaljakko oli tullut hyvin juttuun ja jatkanut yhteyttä tekstiviestien välityksellä.

Muutama viikko tapaamisen jälkeen Shania Twain oli saanut Harry Stylesilta viestin, jossa nuori mies oli pyytänyt laulajaa soittamaan hänen äidilleen tämän syntymäpäivänä. Twain kertoi soittaneensa Harry Stylesin äidille, minkä jälkeen hänen ja Harry Stylesin ystävyys on jatkunut.