Futisfanit tyrmistyivät – suorassa jalkapallolähetyksessä härski yllätys

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BBC:n jalkapallolähetyksessä ilmeni tiistai-iltana yllättäviä ja koomisia ongelmia. Liverpoolin ja Wolverhamptonin FA-cupin ottelun taustalla kuultiin kovaäänistä voihkimista, jonka varsinaista alkuperää ei tarvinnut arvailla.

Intiiimistä kanssakäymisestä peräisin olleet äänet keskeyttivät lähetystä juontaneen Gary Linekerin puheen. Studiosta löytyi myöhemmin puhelin, josta joku oli toistanut ääniä suorassa lähetyksessä. Lineker jakoi kuvan lähetyksen tempaukseen käytetystä kännykästä Twitteristä.

– Noh, löysimme tämän teipattuna lavasteisiin. Mitä sabotaasiin tulee, oli tämä melko huvittavaa, Lineker kirjoitti.

Pilan taustalla oli Huffpost-sivuston mukaan Jarvo-nimellä tunnettu tubettaja. BBC on sittemmin pahoitellut tapausta julkaisemassaan tiedotteessa. Jalkapallo-ottelu päätty Liverpoolin voittoon luvuin 1-0.