Lisa Marie Presleyn tyttäret perivät Elviksen Gracelandin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elvis Presleyn ainoa jälkeläinen Lisa Marie Presley menehtyi 12. tammikuuta sydämenpysähdkseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias. Yhdysvaltojen Tennesseen osavaltiossa Mephisissä sijaitsevan, Elviksen aikoinaan kodikseen ostaneen ikonisen Graceland-tilan kohtalo on nyt selvinnyt.

Gracelandin perivät People-lehden mukaan Lisa Marie Presleyn tyttäret Riley, Harper ja Finley. Tila siirtyu Lisa Marielle Elviksen kuoltua vuonna 1977. Tilalla järjestetään muun muassa Elvis-fanien pyhiinvaelluskiertueita, joskin Gracelandin päärakennuksen yläkertaan on ulkopuolisilta pääsy kielletty.

Graceland tulee olemaan Lisa Marien viimeinen lepopaikka. Hänet haudataan tilan Meditation Garden -puutarhaan hänen vuonna 2020 kuolleen poikansa Benjamin Keoughin vierelle. Gracelandiin ovat haudattu myös Elvis, hänen äitinsä Gladys Presley, hänen isänsä Vernon Preseley ja isoäitinsä Minnie Mae Presley.