Tällaista nukkuminen on pikkulapsen kanssa – moni vanhempi voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet perheet suosivat nukkumisjärjestelynään perhepetiä, jossa vanhemmat ja lapset nukkuvat yhdessä samassa sängyssä sulassa sovussa keskenään. Toiset vanhemmat puolestaan suosivat tapaa, jossa lapset opetetaan jo vauvavuotena nukkumaan yksin omassa huoneessaan.

Siitä huolimatta, että lapsi olisi vauvasta asti nukkunut omassa sängyssä, tilanne voi vielä muuttua. Kun lapsi siirretään pinnasängystä tavalliseen petiin, hän saattaakin huomata olevansa vapaa kiipeämään sängystä pois ja siirtymään halutessaan vanhempien sänkyyn. Moni käyttääkin tilaisuuden hyväkseen.

Nyt parants.co on julkaissut Instagram-kanavallaan huvittavan videon, johon moni vanhempi on voinut samaistua. Videolla nähdään miten pieni lapsi voi häiritä vanhempansa unta siirtymällä yöllä hänen viereensä. Lapsi pyörii, nukkuu vanhemman päällä, läpsii ja potkii vanhempaa kasvoihin ja voi myös heräillä keskellä yötä kysymään yllättäviä kysymyksiä.