Sports Illustrated -tähti Haley Kalil ei osaa kokata – paljasti miten saa ruokansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen, jota seuraakin nykyään jo yli 710.000 tilaajaa. Nyt mallikaunotar päätti tehdä itsestään pitkästä aikaa esittelyvideon, jossa hän kertoo satunnaisia faktoja itsestään.

Ensimmäisenä 30-vuotias malli esittelee upeaa New Yorkin asuntoaan, johon hän muutti viisi vuotta sitten. Nainen paljasti itsestään myös sen, että hän ei osaa laittaa lainkaan ruokaa, minkä vuoksi hän elääkin pelkällä noutoruoalla ja käy ravintoloissa syömässä. Ruoanlaittotaitojen puuttumisen vuoksi nainen kertookin syövänsä paljon muroja, paahtoleipää ja juustomakaronia.