Margot Robbie paljasti: ”Kuvauksissa huone alapääkarvoitukselle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useita ikonisia fiktiivisiä ja tosielämän hahmoja näytellyt Margot Robbie nähdään myös tulevassa Barbie-nuken roolissa. Margot Robbie on myös tunnettu The Wolf of Wall Street ja Suicide Squad -elokuvista.

Margot Robbie esitti The Wolf of Wall Street -elokuvassa Naomi-nimistä naista, josta tuli Leonardo DiCaprion Jordan-hahmon intohimojen kohde. Elokuvassa nähtiin paljon alastonkohtauksia. Margot Robbie onkin nyt paljastanut, että kuvauksissa oli genitaalialueen peruukeille kokonaan oma huoneensa.

Margot Robbie on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan erikoisen yksityiskohdan menestyksekkään elokuvan kuvauksista. Naiset saivat valita kuvauksissa haluamansa alapään karvoituksen genitaaliperuukeista, joita yksi huone oli pullollaan.