Ammattijalkapalloilijalta löytyi sata kiloa kokaiinia matkalaukusta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Karibianmerellä sijaitsevan Ranskan alue Martiniquen korkeimmalla sarjatasolla jalkapalloa pelaava Jean-Manuel Nedra on pidätetty. AFP:n mukaan 29-vuotiaan miehen matkalaukusta löytyi sata kiloa kokaiinia. Puolet lastista oli piilotettu miehen naisystävän matkalaukkuun.

L’Aiglon du Lamentin -seurassa pelaava keskikenttäpelaaja ja hänen kumppaninsa pidätettiin 31. joulukuuta Pariisin lentokentällä. Tullivirkailijat tarkastivat heidät ja löysivät matkatavaroista ​​50,7 ja 53 kiloa kokaiinia. L’Équipe-lehti kertoo, että Nedran joukkue on kommentoinut asiaa.

– Olemme tietoisia, että yksi pelaajistamme on pidätetty lentokentällä huumausaineiden salakuljettamisesta, mutta emme tiedä varmuudella hänen osallisuuttaan tapahtumiin, Martiniquessa pelaava seura tiedotti paikalliselle lehdistölle.