Charly Jordanin housut valahtivat parvekkeella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somesuosiosta nauttiva DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on julkaissut verkossa kuvakoosteen, jossa hän poseeraa lomareissullaan yleensä melko vähissä vaatteissa. Eräässä kuvassa hän jostain syystä vetää housujaan alaspäin upeissa vuoristomaisemissa. Syytä tällaiseen poseeraukseen hän ei kuitenkaan kerro.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.