Video: Lentoemäntä jahtasi karannutta lemmikkiä: ”Onko keneltäkään kissa hukassa?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

United Airlines -yhtiön lennolla päädyttiin todistamaan hiljattain taatusti odottamatonta tilannetta. Matkustamossa pääsi irralleen kissa, jonka matkustamotyöntekijä onnistui lopulta saamaan kiinni.

Dallasista San Franciscoon matkalla olleessa lentokoneessa mukana ollut kissa oli onnistunut livahtamaan ulos kantokopastaan. Matkustaja Dave Hislopin kuvamalla videolla matkustamotyöntekijä yrittää ottaa karkulaista kiinni. Lopulta hän onnistuu.

– Onko keneltäkään kissa hukassa?, nainen kysyy matkustajilta.

Kissan omistajaa etsittiin myös kuulutuksen avulla. Videolla nähdään, kuinka yksi matkustajista ilmoittaa lemmikin kuuluvan hänelle. Hän noutaa kissan henkilökunnalta, ja karkulainen joutuu loppumatkan ajaksi takaisin kuljetuskoppiin.