Muistatko Vanderpump Rules -sarjan Tomin? Löysi uuden rakkauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa. Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Ravintoloiden henkilökunta on noussut kuuluisuuteen suosion myötä. Monen fanin yllätykseksi sarjassa esiintyneet Tom Schwartz ja Katie Maloney ovat eronneet.

Sarjasta esitetään pian jo 10. tuotantokausi. Uusien jaksojen traileri on ilmestynyt ja samalla se vahvistaa turuilla ja toreilla velloneet huhut, joiden mukaan Tom Schwartz ja Raquel Leviss ovat yhdessä. Leviss on samassa sarjassa esiintyvän James Kennedyn entinen kihlattu, joten piiri pieni pyörii…

Pariskunta on ollut romanssihuhujen kohteena siitä lähtien, kun heidät nähtiin muhinoimassa Scheana Shayn ja Brock Daviesin elokuussa pidetyissä häissä. Valitettavasti suhde on ristipaineessa, koska Schwartz sopi aiemmin ex-vaimonsa Katie Maloneyn kanssa, että uusi kumppani ei saa olla ystäväpiirin sisältä. Vanderpump Rulesin uusin kausi saa ensi-iltansa keskiviikkona 8. helmikuuta Yhdysvalloissa, Bravo TV paljastaa.