Tältä Nicole Coco Austin näytti 22-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-legenda Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti, mutta julkisuudessa hänet tunnetaan uhreista kurveistaan. Taannoin hän aiheutti närkästystä Baha Bay Water Park -vesihuvipuistossa, jossa hän nautti päivästä takapuolen lähes kokonaan paljastaneessa asussa.

Nyt Coco on kaivanut kuva-arkistojaan ja paljastanut sosiaalisessa mediassa otoksen, jossa hän poseeraa erittäin kurvikkaana keltaiset biksut yllään. Kuvassa Coco on vasta 22-vuotias tuleva julkkiskaunotar. Kuvasta nähdään, että muhkeita muotoja hänellä oli jo silloin.

Coco Austin on saanut runsaasti arvostelua vanhemmuudestaan. Hän on imettänyt kuusivuotiasta Chanel-tytärtä yli neljävuotiaaksi ja kuljettaa lasta edelleen rattaissa. Hän ei ole välittänyt kommenteista, vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä toimia juuri sellaisena äitinä kuin parhaakseen katsoo.