Niina Kuhta sai apua Olet mitä syöt -sarjasta – laihtuminen jatkunut ohjelman jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta on esiintynyt suomalaisissa realtyohjelmissa. Hän on osallistunut Suurin pudottaja -ohjelmaan sekä tähdittänyt yrityksensä kanssa Say Yes to the Dress Suomi -sarjaa. Viimeisin ohjelmavierailu oli lääkäri Pippa Laukan luotsaamassa Olet mitä syöt -sarjassa.

– Elämäntapamuutos lähti käyntiin kesällä 2022 Pippa Laukan johdolla olet mitä syöt ohjelman merkeissä. Sain kutsun olet mitä syöt ohjelmaan ja se tuli kuin taivaanlahjana juuri oikeaan aikaan, Kuhta kertoo Instagramissa.

– Tähän hetkeen kiloja on lähtenyt -13,8 kg ja työmaata tässä ruhossa riittää elämäni loppuun saakka. Iloisinta kuitenkin on että, olen luopunut verenpainelääkkeistä mitä söin vuoden ajan. Kuitenkin nyt olen oikealla polulla ja en hevin kaipaile takaisin mun älyttömään epäterveellisen elämään.

Nainen meni hiljattain naimisiin Tinderissä tapaamansa Jussin kanssa. Pariskunnan hääjuhlia tanssitaan Helsingin Kulosaaren Casinolla toukokuussa 2023.