Kylie Jennerin bestis suihkussa – kuumat rantakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Kardashianin julkkisperheen ansiosta julkkistähdeksi noussut Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Tällä kertaa Karanikolaou keikistelee näyttävästi suihkussa rannalla, jossa hänellä on yllään ruskeat biksut. Ranta näyttää olevan tyhjänä, mutta mahdolliset paikalla olivat ovat taatusti huomanneet maailmankuulun kaunottaren läsnäolon.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.