Jennifer Lopez tyrmäävän upea – antava bilemekko villitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez on viime aikoina ollut otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Hän ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä ylllättäen naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa.

Nyt Jennifer on kuvattuna Jimmy Kimmellin televisiovierailunsa yhteydessä, kun hän oli pukeutunut upeaan vaaleaan bilemekkoon, jonka yläosa oli poikkeuksellisen antava. Samalla Lopez osoitti olevansa edelleen tyrmäävän upea.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck seurustelivat nuorina vasta Hollywoodiin tulleina tähtinä, mutta erosivat ja rakensivat elämänsä toisten ihmisten kanssa. Taannoin supertähdet löysivät toisensa uudelleen ja päättivät edetä suhteessaan nopeasti. Lopez kertoi äskettäin, että viime vuosi oli hänen elämänsä paras sen jälkeen kun hän on saanut lapsensa. 53-vuotiaan tähden mukaan hänen kaikki unelmansa täyttyivät kun hän ja Ben Affleck muuttivat saman katon alle.