Työkseen matkustava mallikaunotar paljasti mitä pakkaa mukaan

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkistä lentomatkoista pystyy tekemään itselleen huomattavasti mukavampia kun pakkaa itselleen mukaan esimerkiksi lämpimät sukat, unimaskin, niskatyynyn ja korvatulpat. Moni suosii myös kirjoja tai lataa omalle tabletilleen elokuvia, joita pystyy katsomaan offline-tilassa.

Nyt paljon matkusteleva malli ja näyttelijä Alexis Ren antoi omat vinkkinsä mukavaan matkusteluun. Naiselle kaikista tärkein asia lentomatkoilla on omasta ihosta huolehtiminen. Tähti ottaakin joka kerta sellaisen määrän kosmetiikkaa ja erilaisia hoitotuotteita mukaan, että hän onnistuu tekemään lentomatkasta lähes hemmottelevan kauneushoitolakäynnin itselleen.

Alexis Ren esittelee Cosmopolitan-kanavan julkaisemalla videolla mitä hänen käsimatkatavaroistaan löytyy. Ihonhoitotuotteiden lisäksi naisella on mukana meikkejä, peili, koruja ja kasvonaamioita. Tähti pitää matkustellessaan mukanaan myös aina mustaa lippalakkia ja aurinkolaseja, koska ne yllään hänelle harvemmin tullaan juttelemaan ja hän saa olla rauhassa.