Love Island -sarjan hottis paljasti rantakuntonsa – sai miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiojulkkis Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan. Higgins julkaisee ajoittain itsestään upeita poseerauksia somessa.

Nyt Maura on esitellyt rantakuntoaan kameran edessä uimarannnalla, josta avautui merelle upea turkoosinvärinen näkymä. Kaunottarella itsellään oli yllään vain melko niukat biksut, jotka paljastivat hänen olevan todella timmissä rantakunnossa.

Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.