Nainen tilasi vitsillä raakaa spagettia – tarjoilijan hämmennys oli silminnähtävä

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa suureen suosioon nousseella Pink Shirt Couple -kanavalla esiintyy pariskunta, jotka pukeutuvat joka päivä yhteen ja samaan väriin, vaaleanpunaiseen. Pariskunnan kanavalla on jo yli 1,6 miljoonaa tilaajaa ja he ovat kasvattaneet suosiotaan myös TikTok-sovelluksen puolella.

Nyt pariskunta julkaisi kanavallaan huvittavan Shorts-videon, jossa nähdään miten Alyssa tekee tilauksensa ravintolassa. Nainen kysyy tarjoilijalta, että voisiko hän mitenkään saada raakaa spagettia. Tarjoilija jähmettyy paikoilleen ja hämmästyy silminnähden naisen erikoisesta tilauksesta.

Tarjoilija varmistaa esimieheltään, että onnistuuko heidän ravintolassaan tilata raakaa spagettia. Tilaus onnistuu ja se tuodaan pöytään lopulta myöhemmin kuin miehen kokattu lämmin ateria, mikä hämmentää pariskuntaa. Alyssa nakertaa videolla raakaa spagettia ja pyytää hieman kastiketta lautasen sivuun.