Rihanna palasi studioon ja valmistautuu Super Bowliin – A$AP Rocky on haljeta ylpeydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Rihanna tekee näyttävän paluun musiikin pariin tänä vuonna toimimalla 2023 Super Bowlin puoliaikashow’n pääesiintyjänä Yhdysvaltojen Glendalessa, Arizonassa. Tähti on alkanut valmistelemaan näyttävää showta, joka on hänen ensimmäinen julkinen esiintymisensä vuoden 2018 jälkeen.

Rihanna on aiemmin kieltäytynyt kunniasta esiintyä Super Bowlin puoliajalla, mutta nyt tähti valmistelee tulevaa esitystään innoissaan. Nainen on myös palannut takaisin uuden musiikin tekemisen pariin, mikä on tehnyt hänen puolisonsa räppäri A$AP Rockyn todella onnelliseksi.

– Olen niin onnellinen, että naiseni on palannut musiikin tekemisen pariin. Se on uskomatonta. Super Bowl on niin valtava ja hän on niin luova. Olen enemmän innoissani tästä kuin kukaan muu, A$AP Rocky kommentoi People-sivuston mukaan.

Laulaja Rihanna sai esikoisensa A$AP Rockyn kanssa viime toukokuussa. 34-vuotias laulaja onkin jo toivonut, että hän tulisi pian uudestaan raskaaksi. Perheenlisäys on lähentänyt artistipariskuntaa, jonka huhutaan suunnittelevan jo häitään.