Sports Illustrated -tähti Haley Kalil suree menetystään: ”En toivo tätä kenellekään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen huippumalli Haley Kalil, sosiaalisessa mediassa Haley Baylee, on tullut tunnetuksi Sports Illustrated -lehden uimapukumallina. Moni ihailee etenkin tähden pitkiä punertavia hiuksia, joita Haley Kalil ei ole kertomansa mukaan ikinä värjännyt.

Haley Kalil kuvaa videoita hänen omalle YouTube-kanavalleen, jota seuraakin nykyään jo yli 800.000 tilaajaa. Nyt mallikaunotar päätti tehdä koskettavan videon, jossa hän kertoo rehellisesti miten viime vuodesta tuli hänen tähänastisen elämänsä rankin vuosi.

Vuoden 2021 lopulla Haley Kalil menetti yhden kolmesta koirastaan. Koira kuoli äkillisesti sydämessä olevaan tulehdukseen, joka löydettiin vasta ruumiinavauksessa. 30-vuotias Kalil oli surun murtama jouduttuaan hyvästelemään lemmikkinsä, joka hänellä oli ollut jo yliopistoaikoina.

Vuoden 2022 alku meni rakasta koiraa surressa, minkä lisäksi nainen erosi aviomiehensä Matt Kalilin kanssa. Pariskunta oli naimisissa seitsemän vuotta ja erosi sulassa sovussa ystävinä. Viime vuosi kokonaisuutena oli kuitenkin Haley Kalilille niin raskas, että hän ei toivoisi samanlaista kenellekään.