Turun suurin pysäköintihalli valmistui – maksuton pysäköinti tammikuun ajan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turun Tiedepuistossa sijaitsee nykyään kaupungin suurin parkkihalli. Torstaina 19. tammikuuta avatussa ParkCityssä on kymmenen kerrosta ja noin tuhat autopaikkaa. Pysäkointi hallissa on ilmaista 1. helmikuuta asti.

ParkCityn tarkoituksena on sujuvoittaa pysäköintiä Turun Tiedepuistossa. Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö Miika Tuomisen mukaan alueelle on keskittynyt paljon työpaikkoja, urheiluareenoita ja nykyään myös Turun päärautatieasema parin vuoden ajaksi.

– Alueen kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa. Haluamme osaltamme helpottaa Turun Tiedepuistossa päivittäin liikkuvien arkea, Tuominen kuvailee tiedotteessa.

ParkCitystä on katettu kulkuyhteys Kupittaan juna-asemalle. Kamerapysäköinnin ansiosta kortteja tai lippuja ei tarvita, vaan asiointi hoituu yhdellä sovelluksella. Laitoksessa on myös muun muassa 20 sähköauton latauspistettä ja sähköinen yhteiskäyttöauto.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.